Hogyan készül az okos otthon?

Hogyan készül az okos otthon?

Sonoff és EWeLink magyarul

2017. november 28. - Vajda Csaba

Sonoff magyar nyelvű használati és kezelési útmutató

Sonoff nagyszerű belépő szintű WiFi okos otthon relé. Egyszerűen a 220V-os áramforrás és fogyasztó közé kell kötni, mint egy villanykapcsolót. Az ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül Android és iOS mobilokról vezérelhető.

Az otthoni automatizálás a "A dolgok internete". Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az eszközök és a készülékek összekapcsolódnak egymással, így a felhasználók egyszerűen felügyelhetik otthoni berendezéseiket.

A Sonoff egy megfizethető WiFi intelligens kapcsoló, amely intelligens otthoni vezérlést biztosít a felhasználóknak. Ez egy távvezérlő kapcsoló, amely számos készülékhez csatlakoztatható. A Sonoff WiFi elektromos kapcsoló a Wi-Fi routeren keresztül adatokat továbbít egy felhőalapú platformnak, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról irányítsák az összes csatlakoztatott készüléket az eWeLink mobilalkalmazás segítségével. A kiszolgáló az Amazon AWS globális szerver.

Sonoff  WiFi vezérelt kapcsolóval minden otthoni készüléket intelligensé tehet. A felhasználók távolról irányíthatják a készülékeket, bárhonnan bármikor ki-bekapcsolják őket. Másik lehetőség a készülékek időzítésének beállítása, mint a visszaszámláló / ütemezett / ismétlődő időzítések, így segíthetnek a felhasználóknak egyszerűbb életet biztosítani.

Az eWeLink alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a készülékek egyszerű vezérlését. Az alkalmazás iOS-verziója letölthető az App Store-ban, míg az Android verziója a Google Playen.

 Sonoff termékek: link

A bejegyzés trackback címe:

https://homemate.blog.hu/api/trackback/id/tr2813400637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása